Masters
New York, Etats-Unis
7 - 13 January, 1985
12 Draw - $400,000
Surface: Indoor
Palmarès (Winners)
1984 : J.McENROE (EU) b. I.LENDL (Tch) 6-3,6-4,6-4
1983 : I.LENDL (Tch) b. J.McENROE (EU) 6-4,6-4,6-2
1982 : I.LENDL (Tch) b. V.GERULAITIS (EU)  6-7,2-6,7-6,6-2,6-4
1981 : B.BORG (Suè) b. I.LENDL (Tch)  6-4,6-2,6-2
1980 : B.BORG (Suè) b. V.GERULAITIS (EU)  6-2,6-2
1979 : J.McENROE (EU) b. A.ASHE (EU)  6-7,6-3,7-5
1978 : J.CONNORS (EU) b. B.BORG (Suè)  6-4,1-6,6-4
1976 : M.ORANTES (Esp) b. W.FIBAK (Pol)  5-7,6-2,0-6,7-6,6-1
1975 : I.NASTASE (Roum) b. B.BORG (Sue)  6-2,6-2,6-1
1974 : G.VILAS (Arg) b. I.NASTASE (Roum)  7-6,6-2,3-6,6-4
1973 : I.NASTASE (Roum) b. T.OKKER (PB)  6-3,7-5,4-6,6-3
1972 : I.NASTASE (Roum) b. S.SMITH (EU)  6-3,6-2,3-6,2-6,6-3
1971 : I.NASTASE (Roum)
1970 : S.SMITH (EU)

 1 J.McENROE (EU,1)___________  J.McENROE
                              |________________
   BYE________________________|                | J.McENROE
                                               |_______________
   A.JARRYD (Suè,6)___________  A.JARRYD       | 26 64 62      |
                              |________________|               |
   H.SUNDSTROM (Suè,7)________| 64 61                          | J.McENROE
                                                               |_____________
   J.KRIEK (EU,13)____________  J.KRIEK                        | 61 61       |
                              |________________                |             |
   A.KRICKSTEIN (EU,12)_______| 76 63          | M.WILANDER    |             |
                                               |_______________|             |
   BYE________________________  M.WILANDER     | 64 36 76                    |
                              |________________|                             |
 4 M.WILANDER (Suè,4)_________|                                              | J.McENROE
                                                                             |_____________
 3 I.LENDL (Tch,3)____________  I.LENDL                                      | 75 60 64
                              |________________                              |
   BYE________________________|                | I.LENDL                     |
                                               |_______________              |
   J.NYSTROM (Suè,11)_________  J.NYSTROM      | 64 76         |             |
                              |________________|               |             |
   V.GERULAITIS (EU,17)_______| 63 64                          | I.LENDL     |
                                                               |_____________|
   E.TELTSCHER (EU,9)_________  E.TELTSCHER                    | 75 67 75
                              |________________                |
   T.SMID (Tch,16)____________| 63 64          | J.CONNORS     |
                                               |_______________|
   BYE________________________  J.CONNORS      | 62 64
                              |________________|
 2 J.CONNORS (EU,2)___________| 

Auckland, Nouvelle-Zélande
7 - 13 January, 1985
32 Draw - $80,000 - World Series
Surface: Hard
Palmarès (Winners)
1984 : D.SALTZ (Austr) b. C.HOOPER (EU)  4-6,6-3,6-4,6-4
1983 : J.ALEXANDER (Austr) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-3,6-3
1982 : T.WILKISON (EU) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-4,6-4
1981 : B.SCANLON (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-7,6-3,3-6,7-6,6-0
1980 : J.SADRI (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-4,3-6,6-3,6-4
1979 : T.WILKISON (EU) b. P.FEIGL (All)  6-3,4-6,6-4,2-6,6-2
1978 : E.TELTSCHER (EU) b. O.PARUN (NZ)  6-3,7-5,6-1
1977 : V.AMRITRAJ (Inde) b. T.WILKISON (EU)  7-6,5-7,6-1,6-2
1975 : OPARUN (NZ) b. B.FAIRLIE (NZ)  6-2,6-3,4-6,6-3

 1 J.FITZGERALD (Austr,29)__  J.FITZGERALD
                            |________________
   K.BELCHER (EU,195)_______| 26 63 64       | J.FITZGERALD
                                             |_______________
   K.MEILER (All,180)_______  K.MEILER       | 60 46 61      |
                            |________________|               |
   M.WOOLDRIDGE (EU,164)____| 26 64 63                       | J.FITZGERALD
                                                             |_____________
   H.SANDS (EU,170)_________  H.SANDS                        | 76 75       |
                            |________________                |             |
   J.CANTER (EU,239)________| 36 63 64       | B.DREWETT     |             |
                                             |_______________|             |
 Q-R.BARLOW (Austr,385)_____  B.DREWETT      | 64 64                       |
                            |________________|                             |
 5 B.DREWETT (Austr,80)_____| 26 62 63                                     | W.MASUR
                                                                           |_____________
 3 L.SHIRAS (EU,61)_________  L.SHIRAS                                     | 57 75 75    |
                            |________________                              |             |
   D.LEWIS (NZ,517)_________| 36 62 86       | K.EVERNDEN                  |             |
                                             |_______________              |             |
   K.EVERNDEN (NZ,255)______  K.EVERNDEN     | 67 63 63      |             |             |
                            |________________|               |             |             |
   M.LONG (NZ,-)____________| 62 61                          | W.MASUR     |             |
                                                             |_____________|             |
   B.DYKE (Austr,292)_______  B.DYKE                         | 64 26 97                  |
                            |________________                |                           |
   J.SMITH (GB,182)_________| 67 60 63       | W.MASUR       |                           |
                                             |_______________|                           |
   D.MUSTARD (NZ,168)_______  W.MASUR        | 64 61                                     |
                            |________________|                                           |
 8 W.MASUR (Austr,106)______| 46 63 63                                                   | C.LEWIS
                                                                                         |____________
 6 P.DOOHAN (Austr,84)______  P.DOOHAN                                                   | 75 60 26 64
                            |________________                                            |
   B.DERLIN (NZ,135)________| 62 62          | P.DOOHAN                                  |
                                             |_______________                            |
   C.MILLER (Austr,191)_____  C.MILLER       | 63 64         |                           |
                            |________________|               |                           |
 Q-M.FANCUTT (Austr,494)____| 62 61                          | D.SALTZ                   |
                                                             |_____________              |
   J.TURPIN (EU,156)________  J.TURPIN                       | 64 46 64    |             |
                            |________________                |             |             |
 Q-R.AKEL (EU,517)__________| 46 63 64       | D.SALTZ       |             |             |
                                             |_______________|             |             |
   D.SALTZ (Austr,155)______  D.SALTZ        | 46 64 63                    |             |
                            |________________|                             |             |
 4 D.CASSIDY (EU,76)________| 75 63                                        | C.LEWIS     |
                                                                           |_____________|
 7 C.LEWIS (NZ,101)_________  C.LEWIS                                      | 76 76
                            |________________                              |
   S.GUY (NZ,268)___________| 64 61          | C.LEWIS                     |
                                             |_______________              |
   S.McCAIN (EU,146)________  S.McCAIN       | 61 64         |             |
                            |________________|               |             |
 Q-C.STANSBURY (EU,334)_____| 64 75                          | C.LEWIS     |
                                                             |_____________|
   G.LAYENDECKER (EU,176)___  G.LAYENDECKER                  | 75 63
                            |________________                |
   P.JOHNSTON (Austr,250)___| 26 61 97       | G.LAYENDECKER |
                                             |_______________|
   B.LEVINE (EU,188)________  J.LLOYD        | 64 76
                            |________________|
 2 J.LLOYD (GB,37)__________| 62 62