Sydney, Australie
4 - 10 January, 1988
32 Draw - $93,400
Surface: Grass
Palmarès (Winners)
1987 : M.MECIR (Tch) b. P.DOOHAN (Austr)  6-2,6-4
1985 : H.LECONTE (Fr) b. K.EVERNDEN (NZ)  6-7,6-2,6-3
1984 : J.FITZGERALD (Austr) b. S.GIAMMALVA (EU)  6-3,6-3
1983 : J.NYSTROM (Suè) b. M.BAUER (EU)  2-6,6-3,6-1
1982 : J.ALEXANDER (Austr) b. J.FITZGERALD (Austr)  4-6,7-6,6-4
1981 : T.WILKISON (EU) b. C.LEWIS (NZ)  6-4,7-6,6-3
1980 : F.BUEHNING (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,6-7,7-6
1979 : P.DENT (Austr) b. H.PFISTER (EU)  6-4,6-4,7-5
1978 : T.WILKISON (EU) b. K.WARWICK (AfS)  6-3,6-3,6-7,3-6,6-2
1977 : R.TANNER (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,3-6,6-3,6-7,6-4
1976 : T.ROCHE (Austr) b. D.STOCKTON (EU)  6-3,3-6,6-3,6-4
1975 : R.CASE (Austr) b. J.MARKS (Austr)  6-2,6-1

 1-WC-C.VAN RENSBURG (AfS,29)C.VAN RENSBURG
                              |________________
SE-J.ANDERSON (Austr,214)_____| 75 63          | C.VAN RENSBURG
                                               |_______________
   S.YOUL (Austr,115)_________  S.YOUL         | 64 63         |
                              |________________|               |
   J.POTIER (Fr,117)__________| 76 64                          | C.VAN RENSBURG
                                                               |_____________
   A.VOLKOV (URSS,102)________  A.VOLKOV                       | 60 46 75    |
                              |________________                |             |
   R.LEACH (EU,148)___________| 76 75          | A.VOLKOV      |             |
                                               |_______________|             |
   M.NARDUCCI (It,140)________  M.NARDUCCI     | 61 30 ab.                   |
                              |________________|                             |
 8 T.NIJSSEN (PB,109)_________| 46 64 64                                     | A.CHESNOKOV
                                                                             |_____________
 3 A.CHESNOKOV (URSS,40)______  A.CHESNOKOV                                  | 63 76       |
                              |________________                              |             |
   D.VISSER (AfS,137)_________| 63 63          | A.CHESNOKOV                 |             |
                                               |_______________              |             |
   T.MMOH (Nia,197)___________  C.PRIDHAM      | 62 75         |             |             |
                              |________________|               |             |             |
   C.PRIDHAM (Can,86)_________| 76 76                          | A.CHESNOKOV |             |
                                                               |_____________|             |
   A.CASTLE (GB,175)__________  A.CASTLE                       | 63 75                     |
                              |________________                |                           |
   R.SAAD (Arg,208)___________| 62 76          | D.CAHILL      |                           |
                                               |_______________|                           |
 Q-P.CHAMBERLIN (EU,212)______  D.CAHILL       | 76 63                                     |
                              |________________|                                           |
 6 D.CAHILL (Austr,83)________| 63 46 63                                                   | J.FITZGERALD
                                                                                           |_____________
 5 J.FITZGERALD (Austr,68)____  J.FITZGERALD                                               | 63 64
                              |________________                                            |
 Q-R.SCHMIDT (EU,280)_________| 36 75 63       | J.FITZGERALD                              |
                                               |_______________                            |
   R.SMITH (Bah,144)__________  R.SMITH        | 36 76 62      |                           |
                              |________________|               |                           |
 Q-E.EDWARDS (AfS,251)________| 64 63                          | J.FITZGERALD              |
                                                               |_____________              |
   B.MOIR (AfS,145)___________  B.MOIR                         | 60 61       |             |
                              |________________                |             |             |
WC-T.WOODBRIDGE (Austr,422)___| 63 61          | B.MOIR        |             |             |
                                               |_______________|             |             |
   G.POZZI (It,154)___________  P.DOOHAN       | 75 64                       |             |
                              |________________|                             |             |
 4 P.DOOHAN (Austr,73)________| 76 67 63                                     | J.FITZGERALD|
                                                                             |_____________|
 7 J.RIVE (PR,100)____________  J.RIVE                                       | 64 36 61
                              |________________                              |
   S.SHAW (GB,149)____________| 76 76          | J.RIVE                      |
                                               |_______________              |
 Q-A.OLHOVSKIY (URSS,232)_____  A.OLHOVSKIY    | 62 67 76      |             |
                              |________________|               |             |
   H.VAN BOECKEL (PB,203)_____| 62 75                          | J.RIVE      |
                                                               |_____________|
WC-J.STOLTENBERG (Austr,333)__  B.DREWETT                      | 64 62
                              |________________                |
   B.DREWETT (Austr,155)______| 64 76          | B.DREWETT     |
                                               |_______________|
   M.FLUR (EU,134)____________  M.FLUR         | 62 64
                              |________________|
 2 W.MASUR (Austr,36)_________| 64 64

Auckland, Nouvelle-Zélande
4 - 10 January, 1988
32 Draw - $93,000 - World Series
Surface: Hard
Palmarès (Winners)
1987 : M.MECIR (Tch) b. M.SCHAPERS (PB)  6-2,6-3,6-4
1986 : M.WOODFORDE (Austr) b. B.SCHULTZ (EU)  6-4,6-3,3-6,6-4
1985 : C.LEWIS (NZ) b. W.MASUR (Austr)  7-5,6-0,2-6,6-4
1984 : D.SALTZ (Austr) b. C.HOOPER (EU)  4-6,6-3,6-4,6-4
1983 : J.ALEXANDER (Austr) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-3,6-3
1982 : T.WILKISON (EU) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-4,6-4
1981 : B.SCANLON (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-7,6-3,3-6,7-6,6-0
1980 : J.SADRI (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-4,3-6,6-3,6-4
1979 : T.WILKISON (EU) b. P.FEIGL (All)  6-3,4-6,6-4,2-6,6-2
1978 : E.TELTSCHER (EU) b. O.PARUN (NZ)  6-3,7-5,6-1
1977 : V.AMRITRAJ (Inde) b. T.WILKISON (EU)  7-6,5-7,6-1,6-2
1975 : OPARUN (NZ) b. B.FAIRLIE (NZ)  6-2,6-3,4-6,6-3

 1 P.LUNDGREN (Suè,27)______  P.LUNDGREN
                            |________________
   D.CASSIDY (EU,105)_______| 63 64          | P.LUNDGREN
                                             |_______________
 Q-T.WITSKEN (EU,159)_______  T.WITSKEN      | 63 67 63      |
                            |________________|               |
   P.CANE (It,53)___________| 63 61                          | R.KRISHNAN
                                                             |_____________
   R.KRISHNAN (Inde,47)_____  R.KRISHNAN                     | 63 61       |
                            |________________                |             |
   T.BENHABILES (Fr,66)_____| 60 64          | R.KRISHNAN    |             |
                                             |_______________|             |
   C.PISTOLESI (It,98)______  M.SCHAPERS     | 75 63                       |
                            |________________|                             |
 7 M.SCHAPERS (PB,57)_______| 63 62                                        | R.KRISHNAN
                                                                           |_____________
 4 C.STEEB (All,42)_________  J.GRABB                                      | 62 62       |
                            |________________                              |             |
   J.GRABB (EU,67)__________| 62 76          | J.GRABB                     |             |
                                             |_______________              |             |
   C.SACEANU (All,82)_______  D.LEWIS        | 36 63 60      |             |             |
                            |________________|               |             |             |
WC-D.LEWIS (NZ,292)_________| 16 64 75                       | J.PUGH      |             |
                                                             |_____________|             |
   C.BERGSTROM (Suè,70)_____  C.BERGSTROM                    | 63 26 86                  |
                            |________________                |                           |
   M.GUSTAFSSON (Suè,54)____| 62 62          | J.PUGH        |                           |
                                             |_______________|                           |
   M.WOODFORDE (Austr,58)___  J.PUGH         | 26 63 108                                 |
                            |________________|                                           |
 6 J.PUGH (EU,45)___________| 46 63 86                                                   | A.MANSDORF
                                                                                         |____________
 5 J.FRAWLEY (Austr,48)_____  J.FRAWLEY                                                  | 63 64
                            |________________                                            |
WC-B.DERLIN (NZ,180)________| 63 63          | J.FRAWLEY                                 |
                                             |_______________                            |
   G.CONNELL (Can,123)______  G.CONNELL      | 06 64 61      |                           |
                            |________________|               |                           |
 Q-O.CAMPORESE (It,275)_____| 75 64                          | B.DYKE                    |
                                                             |_____________              |
   B.DYKE (Austr,118)_______  B.DYKE                         | 76 62       |             |
                            |________________                |             |             |
WC-B.STEVEN (NZ,544)________| 63 64          | B.DYKE        |             |             |
                                             |_______________|             |             |
   T.WILKISON (EU,56)_______  J.SVENSSON     | 64 16 86                    |             |
                            |________________|                             |             |
 3 J.SVENSSON (Suè,33)______| 62 60                                        | A.MANSDORF  |
                                                                           |_____________|
 8 D.GOLDIE (EU,49)_________  D.GOLDIE                                     | 63 64
                            |________________                              |
 Q-A.MRONZ (All,189)________| 64 61          | D.GOLDIE                    |
                                             |_______________              |
   M.DAVIS (EU,99)__________  M.DAVIS        | 57 64 64      |             |
                            |________________|               |             |
   D.KERETIC (All,108)______| 36 62 63                       | A.MANSDORF  |
                                                             |_____________|
   J.BATES (GB,85)__________  J.BATES                        | 61 64
                            |________________                |
   B.SCANLON (EU,116)_______| 63 63          | A.MANSDORF    |
                                             |_______________|
 Q-S.MATSUOKA (Jap,252)_____  A.MANSDORF     | 46 76 61
                            |________________|
 2 A.MANSDORF (Isr,26)______| 63 62