Sydney, Australie
9 - 15 January, 1989
32 Draw - $115,000
Surface: Rebound Ace
Palmarès (Winners)
    (Gazon - Grass)
1988 : J.FITZGERALD (Austr) b. A.CHESNOKOV (Rus)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. P.DOOHAN (Austr)  6-2,6-4
1985 : H.LECONTE (Fr) b. K.EVERNDEN (NZ)  6-7,6-2,6-3
1984 : J.FITZGERALD (Austr) b. S.GIAMMALVA (EU)  6-3,6-3
1983 : J.NYSTROM (Suè) b. M.BAUER (EU)  2-6,6-3,6-1
1982 : J.ALEXANDER (Austr) b. J.FITZGERALD (Austr)  4-6,7-6,6-4
1981 : T.WILKISON (EU) b. C.LEWIS (NZ)  6-4,7-6,6-3
1980 : F.BUEHNING (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,6-7,7-6
1979 : P.DENT (Austr) b. H.PFISTER (EU)  6-4,6-4,7-5
1978 : T.WILKISON (EU) b. K.WARWICK (AfS)  6-3,6-3,6-7,3-6,6-2
1977 : R.TANNER (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,3-6,6-3,6-7,6-4
1976 : T.ROCHE (Austr) b. D.STOCKTON (EU)  6-3,3-6,6-3,6-4
1975 : R.CASE (Austr) b. J.MARKS (Austr)  6-2,6-1

 1 H.LECONTE (Fr,9)___________  P.LUNDGREN
                              |________________
   P.LUNDGREN (Suè,66)________| 64 63          | B.ORESAR
                                               |_______________
   B.ORESAR (You,56)__________  B.ORESAR       | 26 76 62      |
                              |________________|               |
   J.NYSTROM (Suè,72)_________| 64 60                          | B.ORESAR
                                                               |_____________
   T.TULASNE (Fr,77)__________  T.TULASNE                      | 75 64       |
                              |________________                |             |
   D.NARGISO (It,93)__________| 64 76          | W.MASUR       |             |
                                               |_______________|             |
   P.KUHNEN (All,59)__________  W.MASUR        | 75 62                       |
                              |________________|                             |
 7 W.MASUR (Austr,46)_________| 63 57 64                                     | A.KRICKSTEIN
                                                                             |_____________
 3 A.KRICKSTEIN (EU,14)_______  A.KRICKSTEIN                                 | 60 26 64    |
                              |________________                              |             |
   P.ALDRICH (AfS,71)_________| 63 67 62       | A.KRICKSTEIN                |             |
                                               |_______________              |             |
   J.RIVE (PR,90)_____________  J.RIVE         | 63 64         |             |             |
                              |________________|               |             |             |
WC-P.DOOHAN (Austr,183)_______| 64 76                          | A.KRICKSTEIN|             |
                                                               |_____________|             |
   M.DAVIS (EU,92)____________  M.DAVIS                        | 26 63 63                  |
                              |________________                |                           |
   G.LAYENDECKER (EU,86)______| 64 76          | C.STEEB       |                           |
                                               |_______________|                           |
   C.STEEB (All,69)___________  C.STEEB        | 75 63                                     |
                              |________________|                                           |
 5-WC-D.CAHILL (Austr,27)_____| 63 46 61                                                   | A.KRICKSTEIN
                                                                                           |____________
 6 C.VAN RENSBURG (AfS,35)____  C.VAN RENSBURG                                             | 64 62
                              |________________                                            |
   A.OLHOVSKIY (URSS,89)______| 63 76          | C.VAN RENSBURG                            |
                                               |_______________                            |
   A.VOLKOV (URSS,63)_________  A.VOLKOV       | 76 76         |                           |
                              |________________|               |                           |
 Q-B.TALBOT (AfS,294)_________| 62 63                          | O.DELAITRE                |
                                                               |_____________              |
   J.STOLTENBERG (Austr,75)___  J.STOLTENBERG                  | 75 63       |             |
                              |________________                |             |             |
   J.FRAWLEY (Austr,62)_______| 75 46 62       | O.DELAITRE    |             |             |
                                               |_______________|             |             |
 Q-O.DELAITRE (Fr,132)________  O.DELAITRE     | 76 62                       |             |
                              |________________|                             |             |
 4 J.SVENSSON (Suè,20)________| 62 64                                        | A.CHERKASOV |
                                                                             |_____________|
 8 M.GUSTAFSSON (Suè,51)______  M.GUSTAFSSON                                 | 75 61
                              |________________                              |
 Q-A.MRONZ (All,268)__________| 62 62          | L.NEMECEK                   |
                                               |_______________              |
 Q-L.NEMECEK (Tch,333)________  L.NEMECEK      | 36 61 61      |             |
                              |________________|               |             |
   J.GUNNARSSON (Suè,84)______| 36 64 63                       | A.CHERKASOV |
                                                               |_____________|
WC-A.CHERKASOV (URSS,223)_____  A.CHERKASOV                    | 61 63
                              |________________                |
   L.LAVALLE (Mex,67)_________| 64 61          | A.CHERKASOV   |
                                               |_______________|
   C.SACEANU (All,81)_________  C.SACEANU      | 63 63
                              |________________|
 2 A.CHESNOKOV (URSS,21)______| 46 64 64

Auckland, Nouvelle-Zélande
9 - 15 January, 1989
32 Draw - $115,000 - World Series
Surface: Hard
Palmarès (Winners)
1988 : A.MANSDORF (Isr) b. R.KRISHNAN (Inde)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. M.SCHAPERS (PB)  6-2,6-3,6-4
1986 : M.WOODFORDE (Austr) b. B.SCHULTZ (EU)  6-4,6-3,3-6,6-4
1985 : C.LEWIS (NZ) b. W.MASUR (Austr)  7-5,6-0,2-6,6-4
1984 : D.SALTZ (Austr) b. C.HOOPER (EU)  4-6,6-3,6-4,6-4
1983 : J.ALEXANDER (Austr) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-3,6-3
1982 : T.WILKISON (EU) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-4,6-4
1981 : B.SCANLON (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-7,6-3,3-6,7-6,6-0
1980 : J.SADRI (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-4,3-6,6-3,6-4
1979 : T.WILKISON (EU) b. P.FEIGL (All)  6-3,4-6,6-4,2-6,6-2
1978 : E.TELTSCHER (EU) b. O.PARUN (NZ)  6-3,7-5,6-1
1977 : V.AMRITRAJ (Inde) b. T.WILKISON (EU)  7-6,5-7,6-1,6-2
1975 : OPARUN (NZ) b. B.FAIRLIE (NZ)  6-2,6-3,4-6,6-3

 1 A.MANSDORF (Isr,26)______  A.MANSDORF
                            |________________
   M.OOSTING (PB,175)_______| 64 64          | A.MANSDORF
                                             |_______________
 Q-D.WHEATON (EU,381)_______  D.WHEATON      | 75 61         |
                            |________________|               |
LL-J.CUNHA SILVA (Port,215)_| 61 64                          | A.MANSDORF
                                                             |_____________
   M.WESTPHAL (All,119)_____  M.WESTPHAL                     | 64 26 62    |
                            |________________                |             |
   C.PRIDHAM (Can,192)______| 67 76 75       | P.WEKESA      |             |
                                             |_______________|             |
   P.WEKESA (Kenya,184)_____  P.WEKESA       | 46 63 97                    |
                            |________________|                             |
 7 S.MATSUOKA (Jap,60)______| 76 62                                        | A.MANSDORF
                                                                           |_____________
 4 M.SCHAPERS (PB,45)_______  P.CHAMBERLIN                                 | 63 62       |
                            |________________                              |             |
   P.CHAMBERLIN (EU,122)____| 64 64          | R.SMITH                     |             |
                                             |_______________              |             |
   R.SMITH (Bah,154)________  R.SMITH        | 62 76         |             |             |
                            |________________|               |             |             |
WC-D.LEWIS (NZ,239)_________| 63 76                          | R.SMITH     |             |
                                                             |_____________|             |
   K.EVERNDEN (NZ,96)_______  K.EVERNDEN                     | 75 62                     |
                            |________________                |                           |
   S.GUY (NZ,157)___________| 61 67 61       | K.EVERNDEN    |                           |
                                             |_______________|                           |
   U.RIGLEWSKI (All,97)_____  U.RIGLEWSKI    | 64 36 64                                  |
                            |________________|                                           |
 6 R.MATUSZEWSKI (EU,55)____| 61 46 62                                                   | R.KRISHNAN
                                                                                         |____________
 5-WC-H.DE LA PENA (Arg,50)H.DE LA PENA                                               | 64 60
                            |________________                                            |
 Q-G.POZZI (It,181)_________| 63 36 62       | G.MICHIBATA                               |
                                             |_______________                            |
   G.MICHIBATA (Can,83)_____  G.MICHIBATA    | 36 75 62      |                           |
                            |________________|               |                           |
   B.DYKE (Austr,146)_______| 62 67 64                       | R.RENEBERG                |
                                                             |_____________              |
   R.RENEBERG (EU,133)______  R.RENEBERG                     | 61 63       |             |
                            |________________                |             |             |
   D.MARCELINO (Brés,108)___| 63 46 63       | R.RENEBERG    |             |             |
                                             |_______________|             |             |
   V.PALOHEIMO (Finl,101)___  M.SREJBER      | 63 64                       |             |
                            |________________|                             |             |
 3 M.SREJBER (Tch,43)_______| 75 67 63                                     | R.KRISHNAN  |
                                                                           |_____________|
 8 J.GRABB (EU,98)__________  J.GRABB                                      | 76 63
                            |________________                              |
 Q-J.ROSS (EU,234)__________| 64 75          | J.GRABB                     |
                                             |_______________              |
 Q-R.WEISS (EU,409)_________  R.WEISS        | 16 62 60      |             |
                            |________________|               |             |
   J.BROWN (EU,159)_________| 64 16 97                       | R.KRISHNAN  |
                                                             |_____________|
WC-A.LOBB (NZ,638)__________  T.SVANTESSON                   | 75 60
                            |________________                |
   T.SVANTESSON (Suè,95)____| 62 76          | R.KRISHNAN    |
                                             |_______________|
   M.KURES (Tch,136)________  R.KRISHNAN     | 63 63
                            |________________|
 2 R.KRISHNAN (Inde,65)_____| 61 76