Sydney, Australie
08 - 13 January, 1996

32 Draw - $328,000
Surface: Rebound Ace
Palmarès (Winners)
1995 : P.McENROE (EU) b. R.FROMBERG (Austr)  6-2,7-6(7-4)
1994 : P.SAMPRAS (EU) b. I.LENDL (EU)  7-6(7-5),6-4
1993 : P.SAMPRAS (EU) b. T.MUSTER (Autr)  7-6(9-7),6-1
1992 : E.SANCHEZ (Esp) b. G.FORGET (Fr)  6-3,6-4
1991 : G.FORGET (Fr) b. M.STICH (All)  6-3,6-4
1990 : Y.NOAH (Fr) b. C.STEEB (All)  5-7,6-3,6-4
1989 : A.KRICKSTEIN (EU) b. A.CHERKASOV (Rus)  6-4,6-2
    (Gazon - Grass)
1988 : J.FITZGERALD (Austr) b. A.CHESNOKOV (Rus)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. P.DOOHAN (Austr)  6-2,6-4
1985 : H.LECONTE (Fr) b. K.EVERNDEN (NZ)  6-7,6-2,6-3
1984 : J.FITZGERALD (Austr) b. S.GIAMMALVA (EU)  6-3,6-3
1983 : J.NYSTROM (Suè) b. M.BAUER (EU)  2-6,6-3,6-1
1982 : J.ALEXANDER (Austr) b. J.FITZGERALD (Austr)  4-6,7-6,6-4
1981 : T.WILKISON (EU) b. C.LEWIS (NZ)  6-4,7-6,6-3
1980 : F.BUEHNING (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,6-7,7-6
1979 : P.DENT (Austr) b. H.PFISTER (EU)  6-4,6-4,7-5
1978 : T.WILKISON (EU) b. K.WARWICK (Austr)  6-3,6-3,6-7,3-6,6-2
1977 : R.TANNER (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,3-6,6-3,6-7,6-4
1976 : T.ROCHE (Austr) b. D.STOCKTON (EU)  6-3,3-6,6-3,6-4
1975 : R.CASE (Austr) b. J.MARKS (Austr)  6-2,6-1

 1 G.IVANISEVIC (Cro,10)______  G.IVANISEVIC                               |________________    D.PRINOSIL (All,40)________| 63 63          | G.IVANISEVIC                                                |_______________  Q-M.NORMAN (Suè,168)_________  M.NORMAN       | 64 67(5) 63   |                               |________________|               |    M.GOELLNER (All,81)________| 36 63 75                       | G.IVANISEVIC                                                                |_____________  Q-T.HENMAN (GB,95)___________  T.HENMAN                       | 64 75       |                               |________________                |             |    M.PHILIPPOUSSIS (Austr,39)_| 64 62          | M.WOODFORDE   |             |                                                |_______________|             |    M.WOODFORDE (Austr,63)_____  M.WOODFORDE    | 36 63 63                    |                               |________________|                             |  7 A.COSTA (Esp,23)___________| 46 76(4) 75                                  | G.IVANISEVIC                                                                              |_____________ LL-C.CARATTI (It,139)_________  K.KUCERA                                     | 63 76(6)    |                               |________________                              |             |    K.KUCERA (Svk,78)__________| 62 76(2)       | J.STOLTENBERG               |             |                                                |_______________              |             |    F.DEWULF (Belg,68)_________  J.STOLTENBERG  | 26 62 76(3)   |             |             |                               |________________|               |             |             | WC-J.STOLTENBERG (Austr,84)___| 62 63                          | T.WOODBRIDGE|             |                                                                |_____________|             |    T.WOODBRIDGE (Austr,35)____  T.WOODBRIDGE                   | 63 57 62                  |                               |________________                |                           |    D.VACEK (Tch,27)___________| 76(3) 76(3)    | T.WOODBRIDGE  |                           |                                                |_______________|                           |  Q-S.LAREAU (Can,133)_________  S.LAREAU       | 63 64                                     |                               |________________|                                           |  6 J.SIEMERINK (PB,21)________| 64 75                                                      | T.MARTIN                                                                                            |____________  5 T.MARTIN (EU,17)___________  T.MARTIN                                                   | 57 63 64                               |________________                                            |    M.SINNER (All,56)__________| 61 62          | T.MARTIN                                  |                                                |_______________                            |    B.ULIHRACH (Tch,28)________  C.COSTA        | 63 36 63      |                           |                               |________________|               |                           |    C.COSTA (Esp,33)___________| 64 57 64                       | T.MARTIN                  |                                                                |_____________              |    B.KARBACHER (All,41)_______  P.McENROE                      | 63 62       |             |                               |________________                |             |             |    P.McENROE (EU,36)__________| 62 26 64       | R.FROMBERG    |             |             |                                                |_______________|             |             | WC-R.FROMBERG (Austr,90)______  R.FROMBERG     | 64 61                       |             |                               |________________|                             |             |  3 A.BOETSCH (Fr,14)__________| 46 63 63                                     | T.MARTIN    |                                                                              |_____________|  8 M.RIOS (Chili,24)__________  R.FURLAN                                     | 75 76(2)                               |________________                              |    R.FURLAN (It,31)___________| 61 76(4)       | S.DRAPER                    |                                                |_______________              | WC-S.DRAPER (Austr,83)________  S.DRAPER       | 61 75         |             |                               |________________|               |             |    B.BLACK (Zimb,29)__________| 46 62 75                       | G.RUSEDSKI  |                                                                |_____________|  Q-C.ARRIENS (All,150)________  C.ARRIENS                      | 64 46 63                               |________________                |  Q-P.KILDERRY (Austr,245)_____| 61 64          | G.RUSEDSKI    |                                                |_______________|    G.RUSEDSKI (GB,38)_________  G.RUSEDSKI     | 60 60                               |________________|  2 R.KRAJICEK (PB,11)_________| 76(4) 76(6)

Auckland, Nouvelle-Zélande
08 - 14 January, 1996

32 Draw - $328,000 - World Series
Surface: Rebound Ace

Palmarès (Winners)

1995 : T.ENQUIST (Suè) b. C.ADAMS (EU)  6-2,6-1
1994 : M.GUSTAFSSON (Suè) b. P.McENROE (EU)  6-4,6-0
1993 : A.VOLKOV (Rus) b. M.WASHINGTON (EU)  7-6(7-2),6-4
1992 : J.YZAGA (Pérou) b. M.WASHINGTON (EU)  7-6(8-6),6-4
1991 : K.NOVACEK (Tch) b. J.FLEURIAN (Fr)  7-6(7-5),7-6(7-4)
1990 : S.DAVIS (EU) b. A.CHESNOKOV (Rus)  4-6,6-3,6-3
1989 : R.KRISHNAN (Inde) b. A.MANSDORF (Isr)  6-4,6-0
1988 : A.MANSDORF (Isr) b. R.KRISHNAN (Inde)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. M.SCHAPERS (PB)  6-2,6-3,6-4
1986 : M.WOODFORDE (Austr) b. B.SCHULTZ (EU)  6-4,6-3,3-6,6-4
1985 : C.LEWIS (NZ) b. W.MASUR (Austr)  7-5,6-0,2-6,6-4
1984 : D.SALTZ (EU) b. C.HOOPER (EU)  4-6,6-3,6-4,6-4
1983 : J.ALEXANDER (Austr) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-3,6-3
1982 : T.WILKISON (EU) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-4,6-4
1981 : B.SCANLON (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-7,6-3,3-6,7-6,6-0
1980 : J.SADRI (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-4,3-6,6-3,6-4
1979 : T.WILKISON (EU) b. P.FEIGL (Autr)  6-3,4-6,6-4,2-6,6-2
1978 : E.TELTSCHER (EU) b. O.PARUN (NZ)  6-3,7-5,6-1
1977 : V.AMRITRAJ (Inde) b. T.WILKISON (EU)  7-6,5-7,6-1,6-2
1975 : OPARUN (NZ) b. B.FAIRLIE (NZ)  6-2,6-3,4-6,6-3

 1 T.ENQUIST (Suè,7)________  T.ENQUIST                             |________________    R.RENEBERG (EU,58)_______| 63 16 60       | J.YZAGA                                              |_______________  Q-J.YZAGA (Pér,108)________  J.YZAGA        | 75 64         |                             |________________|               |    N.MARQUES (Port,93)______| 64 63                          | J.NOVAK                                                              |_____________    S.PESCOSOLIDO (It,66)____  S.PESCOSOLIDO                  | 62 61       |                             |________________                |             |    V.SPADEA (EU,82)_________| 62 64          | J.NOVAK       |             |                                              |_______________|             |    A.VOINEA (Roum,54)_______  J.NOVAK        | 62 63                       |                             |________________|                             |  8 J.NOVAK (Tch,53)_________| 63 76(3)                                     | J.NOVAK                                                                            |_____________  3 J.BJORKMAN (Suè,32)______  S.MATSUOKA                                   | 36 64 75    |                             |________________                              |             |    S.MATSUOKA (Jap,65)______| 75 61          | J.FRANA                     |             |                                              |_______________              |             |    A.KRICKSTEIN (EU,70)_____  J.FRANA        | w.o.          |             |             |                             |________________|               |             |             |    J.FRANA (Arg,44)_________| 36 76(1) 64                    | J.FRANA     |             |                                                              |_____________|             |    C.STEEB (All,64)_________  H.GUMY                         | 63 76(2)                  |                             |________________                |                           |    H.GUMY (Arg,61)__________| 46 75 76(5)    | H.GUMY        |                           |                                              |_______________|                           | WC-J.GREENHALGH (NZ,552)____  A.CORRETJA     | 63 62                                     |                             |________________|                                           |  6 A.CORRETJA (Esp,50)______| 75 62                                                      | J.NOVAK                                                                                          |____________  5 B.STEVEN (NZ,43)_________  B.STEVEN                                                   | 64 64                             |________________                                            |  Q-M.ONDRUSKA (AfS,116)_____| 62 64          | B.STEVEN                                  |                                              |_______________                            | WC-A.HUNT (NZ,526)__________  C.RUUD         | 63 64         |                           |                             |________________|               |                           |    C.RUUD (Norv,77)_________| 36 63 61                       | B.STEVEN                  |                                                              |_____________              |    C.MOYA (Esp,60)__________  C.ADAMS                        | 64 75       |             |                             |________________                |             |             |  Q-C.ADAMS (EU,223)_________| 62 64          | D.RIKL        |             |             |                                              |_______________|             |             |    D.RIKL (Tch,85)__________  D.RIKL         | 62 36 63                    |             |                             |________________|                             |             |  4 J.HLASEK (Sui,37)________| 76(3) 62                                     | B.STEVEN    |                                                                            |_____________|  7 F.CLAVET (Esp,51)________  F.CLAVET                                     | 67(5) 64 63                             |________________                              | WC-S.DOWNS (NZ,321)_________| 64 63          | G.FORGET                    |                                              |_______________              |    G.FORGET (Fr,75)_________  G.FORGET       | 63 64         |             |                             |________________|               |             |    F.MELIGENI (Brés,62)_____| 60 62                          | G.FORGET    |                                                              |_____________|    M.DAMM (Tch,57)__________  M.DAMM                         | 76(2) 62                             |________________                |  Q-P.FREDRIKSSON (Suè,226)__| 57 64 62       | M.WASHINGTON  |                                              |_______________|    K.CARLSEN (Dan,72)_______  M.WASHINGTON   | 63 64                             |________________|  2 M.WASHINGTON (EU,25)_____| 63 63

Djakarta, Indonésie
08 - 14 January, 1996

32 Draw - $328,000 - World Series
Surface: Ciment

Palmarès (Winners)

1995 : P.HAARHUIS (PB) b. R.VASEK (Tch)  7-5,7-5
1994 : M.CHANG (EU) b. D.RIKL (Tch)  6-3,6-3
1993 : M.CHANG (EU) b. C.STEEB (All)  2-6,6-2,6-1

 1 P.HAARHUIS (PB,18)_______  P.HAARHUIS                             |________________    K.GOOSSENS (Belg,91)_____| 62 61          | P.HAARHUIS                                              |_______________    C.WILKINSON (GB,130)_____  C.WILKINSON    | 61 30 ab.     |                             |________________|               | WC-A.RATURANDANG (Indo,765)_| 62 64                          | P.HAARHUIS                                                              |_____________  Q-H.WILTSCHNIG (Autr,227)__  H.WILTSCHNIG                   | 76(3) 46 76(3)                             |________________                |             | WC-S.WIBOWO (Indo,1069)_____| 36 63 60       | G.RAOUX       |             |                                              |_______________|             |    L.ROUX (Fr,96)___________  G.RAOUX        | 63 61                       |                             |________________|                             |  7 G.RAOUX (Fr,73)__________| 76(7) 61                                     | Y.EL AYNAOUI                                                                            |_____________  4 J.ELTINGH (PB,45)________  J.ELTINGH                                    | 63 67(4) 63 |                             |________________                              |             |  Q-F.VITOUX (Fr,145)________| 61 62          | E.SANCHEZ                   |             |                                              |_______________              |             |  Q-H.KANEKO (Jap,208)_______  E.SANCHEZ      | 76(5) 75      |             |             |                             |________________|               |             |             |    E.SANCHEZ (Esp,109)______| 60 64                          | Y.EL AYNAOUI|             |                                                              |_____________|             |  Q-S.GROEN (PB,194)_________  A.CHESNOKOV                    | 60 61                     |                             |________________                |                           |    A.CHESNOKOV (Rus,89)_____| 75 63          | Y.EL AYNAOUI  |                           |                                              |_______________|                           |    Y.EL AYNAOUI (Mar,67)____  Y.EL AYNAOUI   | 76(6) 62                                  |                             |________________|                                           |  6 K.ALAMI (Mar,79)_________| 76(5) 62                                                   | S.SCHALKEN                                                                                          |____________  5 S.SCHALKEN (PB,69)_______  S.SCHALKEN                                                 | 63 62                             |________________                                            |    J.VAN HERCK (Belg,107)___| 64 67(7) 60    | S.SCHALKEN                                |                                              |_______________                            |    F.FETTERLEIN (Dan,98)____  N.LAPENTTI     | 63 46 61      |                           |                             |________________|               |                           |    N.LAPENTTI (Equ,110)_____| 63 61                          | S.SCHALKEN                |                                                              |_____________              | WC-S.SUWANDI (Indo,423)_____  M.HADAD                        | 57 62 64    |             |                             |________________                |             |             |    M.HADAD (Col,103)________| 26 76(9) 75    | M.TILLSTROM   |             |             |                                              |_______________|             |             |    M.TILLSTROM (Suè,118)____  M.TILLSTROM    | 67(8) 63 76(1)              |             |                             |________________|                             |             |  3 J.SANCHEZ (Esp,42)_______| 64 76(4)                                     | S.SCHALKEN  |                                                                            |_____________|  8 J.APELL (Suè,87)_________  O.OGORODOV                                   | 36 63 63                             |________________                              |    O.OGORODOV (Ouz,113)_____| 62 36 64       | M.JOYCE                     |                                              |_______________              |    M.JOYCE (EU,114)_________  M.JOYCE        | 75 41 ab.     |             |                             |________________|               |             |    F.SANTORO (Fr,102)_______| 76(4) 61                       | M.JOYCE     |                                                              |_____________|    S.NOSZALY (Hongr,104)____  S.NOSZALY                      | 63 62                             |________________                |    D.NORMAN (Belg,117)______| 76(3) 76(1)    | G.SCHALLER    |                                              |_______________|    A.OLHOVSKIY (Rus,119)____  G.SCHALLER     | 36 76(1) 61                             |________________|  2 G.SCHALLER (Autr,19)_____| 63 57 64