adidas International
Sydney, Australie
6 - 12 January, 2003

32 Draw - $350,000 - World Series
Surface: Rebound Ace
Palmarès (Winners)
2002 : R.FEDERER (Sui) b. JI.CHELA (Arg)  6-3,6-3
2001 : L.HEWITT (Austr) b. M.NORMAN (Suè)  6-4,6-1
2000 : L.HEWITT (Austr) b. J.STOLTENBERG (Austr)  6-4,6-0
1999 : T.MARTIN (EU) b. A.CORRETJA (Esp)  6-3,7-6(7-5)
1998 : K.KUCERA (Svk) b. T.HENMAN (GB)  7-5,6-4
1997 : T.HENMAN (GB) b. C.MOYA (Esp)  6-3,6-1
1996 : T.MARTIN (EU) b. G.IVANISEVIC (Cro)  5-7,6-3,6-4
1995 : P.McENROE (EU) b. R.FROMBERG (Austr)  6-2,7-6(7-4)
1994 : P.SAMPRAS (EU) b. I.LENDL (EU)  7-6(7-5),6-4
1993 : P.SAMPRAS (EU) b. T.MUSTER (Autr)  7-6(9-7),6-1
1992 : E.SANCHEZ (Esp) b. G.FORGET (Fr)  6-3,6-4
1991 : G.FORGET (Fr) b. M.STICH (All)  6-3,6-4
1990 : Y.NOAH (Fr) b. C.STEEB (All)  5-7,6-3,6-4
1989 : A.KRICKSTEIN (EU) b. A.CHERKASOV (Rus)  6-4,6-2
    (Gazon - Grass)
1988 : J.FITZGERALD (Austr) b. A.CHESNOKOV (Rus)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. P.DOOHAN (Austr)  6-2,6-4
1985 : H.LECONTE (Fr) b. K.EVERNDEN (NZ)  6-7,6-2,6-3
1984 : J.FITZGERALD (Austr) b. S.GIAMMALVA (EU)  6-3,6-3
1983 : J.NYSTROM (Suè) b. M.BAUER (EU)  2-6,6-3,6-1
1982 : J.ALEXANDER (Austr) b. J.FITZGERALD (Austr)  4-6,7-6,6-4
1981 : T.WILKISON (EU) b. C.LEWIS (NZ)  6-4,7-6,6-3
1980 : F.BUEHNING (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,6-7,7-6
1979 : P.DENT (Austr) b. H.PFISTER (EU)  6-4,6-4,7-5
1978 : T.WILKISON (EU) b. K.WARWICK (AfS)  6-3,6-3,6-7,3-6,6-2
1977 : R.TANNER (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,3-6,6-3,6-7,6-4
1976 : T.ROCHE (Austr) b. D.STOCKTON (EU)  6-3,3-6,6-3,6-4
1975 : R.CASE (Austr) b. J.MARKS (Austr)  6-2,6-1

 1 M.SAFIN (Rus,3,-)__________  M.SAFIN                               |________________    O.ROCHUS (Belg,63,54)______| 61 64          | M.SAFIN                                                |_______________  Q-P.LUCZAK (Austr,185,-)_____  J.NIEMINEN     | 36 61 62      |                               |________________|               |    J.NIEMINEN (Finl,42,-)_____| 60 36 75                       | HT.LEE                                                                |_____________  Q-HT.LEE (Cor,85,54)_________  HT.LEE                         | w.o.        |                               |________________                |             |    N.LAPENTTI (Equ,29,-)______| 62 60          | HT.LEE        |             |                                                |_______________|             |    T.ROBREDO (Esp,31,-)_______  A.RODDICK      | 76(5) 75                    |                               |________________|                             |  6 A.RODDICK (EU,10,-)________| 62 62                                        | HT.LEE                                                                              |_____________  4 R.FEDERER (Sui,6,14)_______  F.SQUILLARI                                  | 63 63       |                               |________________                              |             | LL-F.SQUILLARI (Arg,81,35)____| 62 63          | F.SQUILLARI                 |             |                                                |_______________              |             | SE-N.DAVYDENKO (Rus,61,2)_____  N.DAVYDENKO    | 61 64         |             |             |                               |________________|               |             |             | WC-R.DUREK (Austr,763,-)______| 63 64                          | W.FERREIRA  |             |                                                                |_____________|             |    T.ENQUIST (Sue,46,54)______  W.FERREIRA                     | 60 64                     |                               |________________                |                           |    W.FERREIRA (AfS,41,54)_____| 62 64          | W.FERREIRA    |                           |                                                |_______________|                           |    JI.CHELA (Arg,23,9)________  JI.CHELA       | 67(5) 64 64                               |                               |________________|                                           |  5 A.COSTA (Esp,8,27)_________| 76(4) 61                                                   | HT.LEE                                                                                            |_______________  8 G.GAUDIO (Arg,21,-)________  G.GAUDIO                                                   | 46 76(6) 76(4)                               |________________                                            | WC-T.REID (Austr,306,54)______| 67(5) 62 75    | R.SCHUETTLER                              |                                                |_______________                            |    I.LJUBICIC (Cro,49,35)_____  R.SCHUETTLER   | 76(5) 60      |                           |                               |________________|               |                           |    R.SCHUETTLER (All,38,18)___| 62 76(1)                       | R.SCHUETTLER              |                                                                |_____________              |    R.KRAJICEK (PB,92,9)_______  M.FISH                         | 76(5) 64    |             |                               |________________                |             |             |  Q-M.FISH (EU,83,-)___________| 76(0) 64       | M.FISH        |             |             |                                                |_______________|             |             |    J.BLAKE (EU,28,-)__________  C.MOYA         | 76(4) 46 64                 |             |                               |________________|                             |             |  3 C.MOYA (Esp,5,-)___________| 63 67(3) 63                                  | JC.FERRERO  |                                                                              |_____________|  7 P.SRICHAPHAN (Tha,14,2)____  P.SRICHAPHAN                                 | 36 63 62                               |________________                              | WC-S.DRAPER (Austr,141,54)____| 64 36 61       | P.SRICHAPHAN                |                                                |_______________              |    M.MIRNYI (Biel,44,35)______  M.MIRNYI       | 36 64 64      |             |                               |________________|               |             |    X.MALISSE (Belg,25,-)______| 76(5) 67(5) 63                 | JC.FERRERO  |                                                                |_____________|    M.YOUZHNY (Rus,30,7)_______  M.YOUZHNY                      | 63 61                               |________________                | SE-A.VOINEA (Roum,59,9)_______| 36 62 ab.      | JC.FERRERO    |                                                |_______________|  Q-J.CRABB (Austr,217,-)______  JC.FERRERO     | 63 62                               |________________|  2 JC.FERRERO (Esp,4,-)_______| 57 75 63

Heineken Open
Auckland, Nouvelle-Zélande
6 - 12 January, 2003

32 Draw - $350,000 - World Series
Surface: Rebound Ace

Palmarès (Winners)

2002 : G.RUSEDSKI (GB) b. J.GOLMARD (Fr)  6-7(0-7),6-4,7-5
2001 : D.HRBATY (Svk) b. F.CLAVET (Esp)  4-6,6-2,6-3
2000 : M.NORMAN (Suè) b. M.CHANG (EU)  3-6,6-3,7-5
1999 : S.SCHALKEN (PB) b. T.HAAS (All)  6-4,6-4
1998 : M.RIOS (Chili) b. R.FROMBERG (Austr)  4-6,6-4,7-6(7-3)
1997 : J.BJORKMAN (Suè) b. K.CARLSEN (Dan)  7-6(7-0),6-0
1996 : J.NOVAK (Tch) b. B.STEVEN (NZ)  6-4,6-4
1995 : T.ENQUIST (Suè) b. C.ADAMS (EU)  6-2,6-1
1994 : M.GUSTAFSSON (Suè) b. P.McENROE (EU)  6-4,6-0
1993 : A.VOLKOV (Rus) b. M.WASHINGTON (EU)  7-6(7-2),6-4
1992 : J.YZAGA (Pérou) b. M.WASHINGTON (EU)  7-6(8-6),6-4
1991 : K.NOVACEK (Tch) b. J.FLEURIAN (Fr)  7-6(7-5),7-6(7-4)
1990 : S.DAVIS (EU) b. A.CHESNOKOV (Rus)  4-6,6-3,6-3
1989 : R.KRISHNAN (Inde) b. A.MANSDORF (Isr)  6-4,6-0
1988 : A.MANSDORF (Isr) b. R.KRISHNAN (Inde)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. M.SCHAPERS (PB)  6-2,6-3,6-4
1986 : M.WOODFORDE (Austr) b. B.SCHULTZ (EU)  6-4,6-3,3-6,6-4
1985 : C.LEWIS (NZ) b. W.MASUR (Austr)  7-5,6-0,2-6,6-4
1984 : D.SALTZ (Austr) b. C.HOOPER (EU)  4-6,6-3,6-4,6-4
1983 : J.ALEXANDER (Austr) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-3,6-3
1982 : T.WILKISON (EU) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-4,6-4
1981 : B.SCANLON (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-7,6-3,3-6,7-6,6-0
1980 : J.SADRI (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-4,3-6,6-3,6-4
1979 : T.WILKISON (EU) b. P.FEIGL (All)  6-3,4-6,6-4,2-6,6-2
1978 : E.TELTSCHER (EU) b. O.PARUN (NZ)  6-3,7-5,6-1
1977 : V.AMRITRAJ (Inde) b. T.WILKISON (EU)  7-6,5-7,6-1,6-2
1975 : OPARUN (NZ) b. B.FAIRLIE (NZ)  6-2,6-3,4-6,6-3

 1 J.NOVAK (Tch,7,-)__________  J.NOVAK                               |________________  Q-R.KENDRICK (EU,176,-)______| 62 63          | J.NOVAK                                                |_______________    A.CALLERI (Arg,50,-)_______  R.GINEPRI      | 16 76(6) 63   |                               |________________|               |  Q-R.GINEPRI (EU,102,-)_______| 76(5) 75                       | F.MANTILLA                                                                |_____________    A.SA (Bres,65,-)___________  K.CARLSEN                      | 67(5) 62 76(3)                               |________________                |             |    K.CARLSEN (Dan,64,54)______| 67(7) 75 64    | F.MANTILLA    |             |                                                |_______________|             |    F.MANTILLA (Esp,77,54)_____  F.MANTILLA     | 64 64                       |                               |________________|                             |  5 J.ACASUSO (Arg,43,-)_______| 63 75                                        | D.HRBATY                                                                              |_____________  3 F.GONZALEZ (Chi,17,-)______  F.GONZALEZ                                   | 62 62       |                               |________________                              |             |    F.LOPEZ (Esp,62,54)________| 36 76(5) 62    | D.FERRER                    |             |                                                |_______________              |             |    A.MARTIN (Esp,66,18)_______  D.FERRER       | 64 63         |             |             |                               |________________|               |             |             |    D.FERRER (Esp,58,27)_______| 63 62                          | D.HRBATY    |             |                                                                |_____________|             |    D.HRBATY (Svk,51,-)________  D.HRBATY                       | 75 63                     |                               |________________                |                           | WC-S.REA (NZ,983,-)___________| 64 62          | D.HRBATY      |                           |                                                |_______________|                           |    M.KRATOCHVIL (Sui,70,27)___  JM.GAMBILL     | 63 67(6) 76(4)                            |                               |________________|                                           |  6 JM.GAMBILL (EU,33,2)_______| 61 63                                                      | G.KUERTEN                                                                                            |____________  7 G.CORIA (Arg,45,-)_________  G.CORIA                                                    | 63 75                               |________________                                            |    D.SANCHEZ (Esp,60,54)______| 26 62 64       | G.CORIA                                   |                                                |_______________                            | WC-L.HORNA (Per,87,-)_________  F.VICENTE      | 62 62         |                           |                               |________________|               |                           |    F.VICENTE (Esp,57,14)______| 46 76(5) 62                    | G.KUERTEN                 |                                                                |_____________              |  Q-M.RUSSELL (EU,159,-)_______  M.RUSSELL                      | 75 46 62    |             |                               |________________                |             |             |    R.STEPANEK (Tch,68,27)_____| 76(4) 64       | G.KUERTEN     |             |             |                                                |_______________|             |             |  Q-M.VERKERK (PB,84,35)_______  G.KUERTEN      | 46 64 62                    |             |                               |________________|                             |             |  4 G.KUERTEN (Bres,37,-)______| 76(5) 64                                     | G.KUERTEN   |                                                                              |_____________|  8 D.SANGUINETTI (It,47,-)____  R.SLUITER                                    | 63 63                               |________________                              |    R.SLUITER (PB,72,54)_______| 63 63          | S.KOUBEK                    |                                                |_______________              |    S.KOUBEK (Autr,40,1)_______  S.KOUBEK       | 63 36 61      |             |                               |________________|               |             | WC-M.NIELSEN (NZ,302,-)_______| 63 62                          | M.ZABALETA  |                                                                |_____________|    A.DUPUIS (Fr,69,18)________  V.SPADEA                       | 62 61                               |________________                |    V.SPADEA (EU,67,35)________| 63 64          | M.ZABALETA    |                                                |_______________|    M.ZABALETA (Arg,48,18)_____  M.ZABALETA     | 64 63                               |________________|  2 D.NALBANDIAN (Arg,12,-)____| 26 76(3) 63