adidas International
Sydney, Australie
12 - 18 January, 2004
32 Draw - $380,000 - World Series
Surface: Rebound Ace
Palmarès (Winners)
2003 : HT.LEE (Cor) b. JC.FERRERO (Esp)  4-6,7-6(8-6),7-6(7-4)
2002 : R.FEDERER (Sui) b. JI.CHELA (Arg)  6-3,6-3
2001 : L.HEWITT (Austr) b. M.NORMAN (Suè)  6-4,6-1
2000 : L.HEWITT (Austr) b. J.STOLTENBERG (Austr)  6-4,6-0
1999 : T.MARTIN (EU) b. A.CORRETJA (Esp)  6-3,7-6(7-5)
1998 : K.KUCERA (Svk) b. T.HENMAN (GB)  7-5,6-4
1997 : T.HENMAN (GB) b. C.MOYA (Esp)  6-3,6-1
1996 : T.MARTIN (EU) b. G.IVANISEVIC (Cro)  5-7,6-3,6-4
1995 : P.McENROE (EU) b. R.FROMBERG (Austr)  6-2,7-6(7-4)
1994 : P.SAMPRAS (EU) b. I.LENDL (EU)  7-6(7-5),6-4
1993 : P.SAMPRAS (EU) b. T.MUSTER (Autr)  7-6(9-7),6-1
1992 : E.SANCHEZ (Esp) b. G.FORGET (Fr)  6-3,6-4
1991 : G.FORGET (Fr) b. M.STICH (All)  6-3,6-4
1990 : Y.NOAH (Fr) b. C.STEEB (All)  5-7,6-3,6-4
1989 : A.KRICKSTEIN (EU) b. A.CHERKASOV (Rus)  6-4,6-2
    (Gazon - Grass)
1988 : J.FITZGERALD (Austr) b. A.CHESNOKOV (Rus)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. P.DOOHAN (Austr)  6-2,6-4
1985 : H.LECONTE (Fr) b. K.EVERNDEN (NZ)  6-7,6-2,6-3
1984 : J.FITZGERALD (Austr) b. S.GIAMMALVA (EU)  6-3,6-3
1983 : J.NYSTROM (Suè) b. M.BAUER (EU)  2-6,6-3,6-1
1982 : J.ALEXANDER (Austr) b. J.FITZGERALD (Austr)  4-6,7-6,6-4
1981 : T.WILKISON (EU) b. C.LEWIS (NZ)  6-4,7-6,6-3
1980 : F.BUEHNING (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,6-7,7-6
1979 : P.DENT (Austr) b. H.PFISTER (EU)  6-4,6-4,7-5
1978 : T.WILKISON (EU) b. K.WARWICK (AfS)  6-3,6-3,6-7,3-6,6-2
1977 : R.TANNER (EU) b. B.TEACHER (EU)  6-3,3-6,6-3,6-7,6-4
1976 : T.ROCHE (Austr) b. D.STOCKTON (EU)  6-3,3-6,6-3,6-4
1975 : R.CASE (Austr) b. J.MARKS (Austr)  6-2,6-1

 1 JC.FERRERO (Esp,3,-)_________  C.GUCCIONE                                 |________________ WC-C.GUCCIONE (Austr,447,-)_____| 63 76(6)       | W.FERREIRA                                                  |_______________    W.FERREIRA (AfS,32,57)_______  W.FERREIRA     | 76(4) 75      |                                 |________________|               |    J.BLAKE (EU,39,-)____________| 62 64                          | W.FERREIRA                                                                  |_____________  Q-R.GASQUET (Fr,100,-)_________  F.MANTILLA                     | 64 64       |                                 |________________                |             |    F.MANTILLA (Esp,23,-)________| 30 ab.         | T.REID        |             |                                                  |_______________|             | WC-T.REID (Austr,172,17)________  T.REID         | 64 61                       |                                 |________________|                             |  6 N.MASSU (Chili,12,57)________| 76(5) 26 64                                  | C.MOYA                                                                                |_____________  3 C.MOYA (Esp,7,2)_____________  C.MOYA                                       | 62 61       |                                 |________________                              |             |  Q-A.BOGOMOLOV (EU,117,-)_______| 75 64          | C.MOYA                      |             |                                                  |_______________              |             | SE-M.LLODRA (Fr,119,5)__________  M.LLODRA       | 76(5) 63      |             |             |                                 |________________|               |             |             |    M.YOUZHNY (Rus,45,27)________| 64 62                          | C.MOYA      |             |                                                                  |_____________|             |    T.ROBREDO (Esp,20,9)_________  T.ROBREDO                      | 61 62                     |                                 |________________                |                           |    A.COSTA (Esp,26,-)___________| 62 63          | T.ROBREDO     |                           |                                                  |_______________|                           |    J.BJORKMAN (Sue,25,13)_______  P.SRICHAPHAN   | 46 61 76(4)                               |                                 |________________|                                           |  5 P.SRICHAPHAN (Tha,13,6)______| 75 16 61                                                   | L.HEWITT                                                                                              |____________  8 M.VERKERK (PB,17,-)__________  M.VERKERK                                                  | 43 ab.                                 |________________                                            | WC-W.ARTHURS (Austr,114,34)_____| 64 64          | M.VERKERK                                 |                                                  |_______________                            |    A.CALLERI (Arg,22,7)_________  M.MIRNYI       | 67(0) 76(6) 76(5)                         |                                 |________________|               |                           |    M.MIRNYI (Biel,24,-)_________| 75 63                          | M.VERKERK                 |                                                                  |_____________              |    G.RUSEDSKI (GB,112,34)_______  G.RUSEDSKI                     | 64 76(4)    |             |                                 |________________                |             |             |    JI.CHELA (Arg,40,27)_________| 76(1) 76(5)    |M.PHILIPPOUSSIS|             |             |                                                  |_______________|             |             |  Q-R.RAMIREZ HIDALGO (Esp,79,57)  M.PHILIPPOUSSIS| 63 16 64                    |             |                                 |________________|                             |             |  4 M.PHILIPPOUSSIS (Austr,10,57)| 64 57 62                                     | L.HEWITT    |                                                                                |_____________|  7 L.HEWITT (Austr,15,-)________  L.HEWITT                                     | 62 ab.                                 |________________                              |    S.SARGSIAN (Arm,38,13)_______| 64 62          | L.HEWITT                    |                                                  |_______________              |    F.LOPEZ (Esp,28,-)___________  K.KUCERA       | 64 61         |             |                                 |________________|               |             |    K.KUCERA (Svk,42,-)__________| 67(3) 76(4) 63                 | L.HEWITT    |                                                                  |_____________|    A.CLEMENT (Fr,31,34)_________  A.CLEMENT                      | 61 46 63                                 |________________                |    M.FISH (EU,21,-)_____________| 75 63          | A.CLEMENT     |                                                  |_______________|  Q-J.JOHANSSON (Sue,95,-)_______  J.JOHANSSON    | 64 75                                 |________________|  2 R.SCHUETTLER (All,6,57)______| 64 64

Heineken Open
Auckland, Nouvelle-Zélande
12 - 18 January, 2004
32 Draw - $404,000 - World Series
Surface: Rebound Ace
Palmarès (Winners)
2003 : G.KUERTEN (Brés) b. D.HRBATY (Svk)  6-3,7-5
2002 : G.RUSEDSKI (GB) b. J.GOLMARD (Fr)  6-7(0-7),6-4,7-5
2001 : D.HRBATY (Svk) b. F.CLAVET (Esp)  4-6,6-2,6-3
2000 : M.NORMAN (Suè) b. M.CHANG (EU)  3-6,6-3,7-5
1999 : S.SCHALKEN (PB) b. T.HAAS (All)  6-4,6-4
1998 : M.RIOS (Chili) b. R.FROMBERG (Austr)  4-6,6-4,7-6(7-3)
1997 : J.BJORKMAN (Suè) b. K.CARLSEN (Dan)  7-6(7-0),6-0
1996 : J.NOVAK (Tch) b. B.STEVEN (NZ)  6-4,6-4
1995 : T.ENQUIST (Suè) b. C.ADAMS (EU)  6-2,6-1
1994 : M.GUSTAFSSON (Suè) b. P.McENROE (EU)  6-4,6-0
1993 : A.VOLKOV (Rus) b. M.WASHINGTON (EU)  7-6(7-2),6-4
1992 : J.YZAGA (Pérou) b. M.WASHINGTON (EU)  7-6(8-6),6-4
1991 : K.NOVACEK (Tch) b. J.FLEURIAN (Fr)  7-6(7-5),7-6(7-4)
1990 : S.DAVIS (EU) b. A.CHESNOKOV (Rus)  4-6,6-3,6-3
1989 : R.KRISHNAN (Inde) b. A.MANSDORF (Isr)  6-4,6-0
1988 : A.MANSDORF (Isr) b. R.KRISHNAN (Inde)  6-3,6-4
1987 : M.MECIR (Tch) b. M.SCHAPERS (PB)  6-2,6-3,6-4
1986 : M.WOODFORDE (Austr) b. B.SCHULTZ (EU)  6-4,6-3,3-6,6-4
1985 : C.LEWIS (NZ) b. W.MASUR (Austr)  7-5,6-0,2-6,6-4
1984 : D.SALTZ (Austr) b. C.HOOPER (EU)  4-6,6-3,6-4,6-4
1983 : J.ALEXANDER (Austr) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-3,6-3
1982 : T.WILKISON (EU) b. R.SIMPSON (NZ)  6-4,6-4,6-4
1981 : B.SCANLON (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-7,6-3,3-6,7-6,6-0
1980 : J.SADRI (EU) b. T.WILKISON (EU)  6-4,3-6,6-3,6-4
1979 : T.WILKISON (EU) b. P.FEIGL (All)  6-3,4-6,6-4,2-6,6-2
1978 : E.TELTSCHER (EU) b. O.PARUN (NZ)  6-3,7-5,6-1
1977 : V.AMRITRAJ (Inde) b. T.WILKISON (EU)  7-6,5-7,6-1,6-2
1975 : OPARUN (NZ) b. B.FAIRLIE (NZ)  6-2,6-3,4-6,6-3

 1 G.CORIA (Arg,5,-)____________  G.CORIA                                 |________________    N.KIEFER (All,57,57)_________| 76(4) 63       | D.HRBATY                                                  |_______________ WC-M.NIELSEN (NZ,578,-)_________  D.HRBATY       | w.o.          |                                 |________________|               |    D.HRBATY (Svk,54,2)__________| 63 62                          | D.HRBATY                                                                  |_____________    L.HORNA (Per,60,57)__________  P.KOHLSCHREIBER                | 61 36 63    |                                 |________________                |             |  Q-P.KOHLSCHREIBER (All,198,-)__| 64 63          |P.KOHLSCHREIBER|             |                                                  |_______________|             |    R.STEPANEK (Tch,43,57)_______  G.GAUDIO       | 76(3) 61                    |                                 |________________|                             |  6 G.GAUDIO (Arg,34,-)__________| 75 63                                        | D.HRBATY                                                                                |_____________  3 G.KUERTEN (Bres,19,-)________  G.KUERTEN                                    | 63 62       |                                 |________________                              |             | WC-A.CORRETJA (Esp,99,-)________| 67(7) 76(3) 75 | G.KUERTEN                   |             |                                                  |_______________              |             |    A.MARTIN (Esp,52,34)_________  A.MARTIN       | 62 64         |             |             |                                 |________________|               |             |             |    S.KOUBEK (Autr,91,27)________| 64 64                          | G.KUERTEN   |             |                                                                  |_____________|             |  Q-F.HEMMES (PB,215,-)__________  F.HEMMES                       | 62 76(4)                  |                                 |________________                |                           |    R.SODERLING (Sue,56,27)______| 62 63          | V.SPADEA      |                           |                                                  |_______________|                           |    T.MARTIN (EU,66,-)___________  V.SPADEA       | 61 62                                     |                                 |________________|                                           |  5 V.SPADEA (EU,29,17)__________| 63 64                                                      | D.HRBATY                                                                                              |____________  8 J.NIEMINEN (Finl,37,9)_______  F.SANTORO                                                  | 46 62 75                                 |________________                                            |    F.SANTORO (Fr,64,-)__________| 61 64          | G.CARRAZ                                  |                                                  |_______________                            |    G.CARRAZ (Fr,65,57)__________  G.CARRAZ       | 62 64         |                           |                                 |________________|               |                           |    K.BECK (Svk,62,34)___________| 64 67(3) 63                    | R.NADAL                   |                                                                  |_____________              | WC-S.REA (NZ,963,-)_____________  M.ANCIC                        | 21 ab.      |             |                                 |________________                |             |             |  Q-M.ANCIC (Cro,74,57)__________| 62 61          | R.NADAL       |             |             |                                                  |_______________|             |             |    R.NADAL (Esp,48,57)__________  R.NADAL        | 76(0) 76(6)                 |             |                                 |________________|                             |             |  4 S.SCHALKEN (PB,16,9)_________| 76(2) 64                                     | R.NADAL     |                                                                                |_____________|  7 F.GONZALEZ (Chili,35,-)______  R.SLUITER                                    | 61 63                                 |________________                              |    R.SLUITER (PB,58,34)_________| 63 64          | R.SLUITER                   |                                                  |_______________              |    D.SANCHEZ (Esp,49,57)________  D.SANCHEZ      | 76(3) 63      |             |                                 |________________|               |             |    JM.GAMBILL (EU,61,57)________| 76(5) 63                       | J.NOVAK     |                                                                  |_____________|  Q-G.MULLER (Lux,193,-)_________  G.MULLER                       | 46 64 64                                 |________________                |    N.LAPENTTI (Equ,55,34)_______| 75 67(3) 61    | J.NOVAK       |                                                  |_______________|    X.MALISSE (Belg,53,-)________  J.NOVAK        | 76(4) 62                                 |________________|  2 J.NOVAK (Tch,14,-)___________| 76(7) 67(4) 63